PMB a inceput sa carpeasca strazile din Bucuresti. Urmeaza marea asfaltare

asfaltare

Am vrea sa spunem ca stirea asta este o veste buna. Dar nu, nu putem, pentru ca in fiecare an avem de-a face cu aceeasi poveste: dupa topirea zapezii, Bucurestiul isi arata “fata” plina de cratere, iar municipalitatea ne chinuie cu noi si noi lucrari de refacere a strazilor. Pe bani, nu degeaba, pe banii tai si ai mei. Cum ziceam, stirea este ca Primaria Capitalei (PMB) a carpit deja vreo 34 de strazi, urmeaza alte 32, iar “cand vremea va permite”, se va trece la marea asfaltare. Stiti si voi, aia de sufoca si mai mult traficul rutier. Dar ne-am obisnuit, este deja normalitate in Bucuresti. Anormal ni s-ar parea ca asfaltul turnat la “refacerea” strazilor din Capitala sa fie de calitate buna si sa nu crape obsesiv, in fiecare an, dupa ce da gerul. Dar asta este alta poveste. Aveti in continuare comunicatul de presa publicat de PMB, iar comentariile va apartin:

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, a demarat o ampla actiune de inventariere a deficientelor aparute pe arterele aflate in administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor inghet/dezghet si a operatiunilor de deszapezire. Astfel, gropile din carosabil vor fi asfaltate provizoriu pana cand conditiile meteo vor permite demararea lucrarilor de refacere a carosabilului. In ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtura “la rece” in 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Soseaua Kiseleff, Soseaua Mihai Bravu, strada Stirbei Voda, Bulevardul Libertatii, Soseaua Salaj, Calea Giulesti, Soseaua Bucuresti- Ploiesti. Imediat ce conditiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrari de asfaltare in zone intens circulate din Capitala: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Marasesti, Calea Grivitei, Bulevardul Eroilor, Piata Unirii, Prelungirea Ghncea, Bulevardul Libertatii, Splaiul Independentei, Strada Ziduri Mosi.

Mentionam ca echipele Administratiei Strazilor actualizeaza zilnic situatia deficientelor din teren si monitorizeaza in permanenta modul in care se executa remedierile de catre firmele cu care are incheiate contracte de intretinere si reparatii.

De asemenea, echipele operative ale RATB actioneaza cu mixtura “la rece” pentru astuparea gropilor aparute pe liniile de tramvai in intersectiile intens circulate si acolo unde situatia impune reparatii urgente, urmand ca, imediat ce conditiile meteo vor permite, sa demareze programul de refacere a carosabilului si a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtura “la cald”.

In ceea ce priveste gropile aparute in jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de detinatorii de utilitati publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.”

CITESTE SI: Civic Alert, aplicatia de smartphone care te ajuta sa faci rapid o reclamatie

Sursa: PMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 1 =