“Politia Locala Sector 4 protejeaza anumite firme de transport” – ancheta Libertatea

Politia Locala Sector 4

Cotidianul Libertatea a publicat, astazi, prima parte a unei investigatii jurnalistice care are ca subiect o serie de posibile abuzuri in Primaria Sectorului 4. Mai exact, este vorba despre unii agenti de la Politia Locala Sector 4 care sunt fortati de sefi sa escorteze camioanele unor firme pentru ca acestea sa nu plateasca taxe.

“In Sectorul 4 al Capitalei circula, de cativa ani, multe camioane care lucreaza pentru SC ADP Sector 4, contractate de la diferite firme private si care nu au autorizatie pentru asta. Este vorba de circa 60 de camioane. In mod normal, ele ar trebui sa plateasca taxe locale, precum toate celelalte firme”, scriu cei de la Libertatea. Politia Locala Sector 4 estimeaza, pentru Libertatea, ca Primaria pierde 400.000 euro pe an din autorizatii neincasate.

Jurnalistii, care publica si liste cu numerele de inmatriculare ale camioanelor protejate, dar si cu firmele protejate, anunta ca maine vor da publicitatii si o serie de inregistrari audio si fotografii care probeaza presiunile care se pun pe agentii de la Politia Locala Sector 4.

CITITI INTEGRAL ANCHETA PE LIBERTATEA.RO

Ce spune Primarul Baluta?

Jurnalistii de la Libertatea au solicitat si primit o replica a primarului sectorului 4, Daniel Baluta, pe marginea controversatului subiect. Edilul afirma, in raspunsul scris publicat de Libertatea, ca O stare de genul celei mentinate nu numai ca nu este normala dar este de netolerat, asa cum este de neconceput vreo situatie in care un politist local sa urmareasca obtinerea unor foloase necuvenite prin neindeplinirea sarcinilor de serviciu ori prin indeplinirea defectuoasa a acestora.

Primaria mai spune ca mediatizarea acestei situatii ar ajuta autoritatile sa identifice existenta unor incidente de acest gen.

VEDETI PE LIBERTATEA.RO RASPUNSUL INTEGRAL AL PRIMARIEI SECTORULUI 4

Sursa: LIBERTATEA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 3 =