Politia Locala Sector 4, resemnata: le bate obrazul pe Facebook soferilor care parcheaza aiurea

Politia Locala

Politia Locala Sector 4 a postat, ieri, pe Facebook, cateva imagini prin care incearca sa bata obrazul soferilor care parcheaza neregulamentar, blocand benzi intregi de circulatie, in ciuda faptului ca in aceeasi zona au fost menajate parcari cu sute de locuri.

Imaginile prezentate pe Facebook de politistii la “Locala” au fost realizate ieri, pe Soseaua Berceni (zona Dimitrie Leonida), alaturi de un mesaj care suna a resemnare in fata comportamentului pe care il au unii dintre concetatenii nostri:

Mai jos veți regăsi două imagini realizate în urmă cu câteva minute, în zona Dimitrie Leonida de pe Șoseaua Berceni. Așa cum puteți observa, banda nou creată în urma supralărgirii arterei de circulație este deja blocată. Asta în ciuda faptului că în acea zonă au fost amenajate două parcări cu peste 300 de locuri… Comentariile vă aparțin!, se arata in postarea mentionata.

 

Poate ca am fi preferat (si nu doar noi, din cate ne dam seama din comentariile primite la postarea respectiva) ca Politia Locala Sector 4 sa fi aplicat amenzi zdravene pentru toti cei care, nu ca nu respecta legea, ci, mai important, nu-i respecta pe ceilalti participanti la trafic, blocand fara niciun fel de jena artere intregi. Pe de alta parte exista si oameni care considera ca Politia Locala Sector 4 a dezinformat “grosolan” prin postarea respectiva, “in sectorul 4 existand un deficit major de parcari”. Iar daca ne uitam la cifre, acestia din urma au dreptate – in aprilie a.c., chiar primarul Daniel Baluta spunea ca in sectorul 4 exista 42.000 de locuri de parcare dintr-un necesar de peste 120.000 (am scris atunci pe acest subiect, DETALII AICI).

Tragic este ca si cei care sustin sanctionarea mai drastica a soferilor care parcheaza neregulamentar cat si cei care spun ca in sectorul 4 exista un deficit foarte mare de locuri au dreptate… Rezolvarea? Probabil ca nici primaria nu stie, iar tema asta va naste permanent discutii contradictorii multi ani de acum inainte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + thirteen =