Poprire pe conturile locuitorilor din sectorul 4 care nu isi achita taxa de salubrizare! Termen limita de plata, 30 septembrie

salubrizare

Pana la data de 30 septembrie, locuitorii din sectorul 4 trebuie sa plateasca taxa pentru ridicarea gunoiului, sau taxa de salubrizare, conform ProTV. Cine nu va achita aceasta taxa pana la sfarsitul lui septembrie se va pomeni cu poprire pe conturi, dupa cum declara primarul sectorului 4 Daniel Baluta.

In acest moment, taxa de salubrizare este de 5 lei de persoana, dupa cum scriam si noi destul de recent. Noutatea pe care trebuie sa o stiti este ca acum taxa trebuie achitata pe tot anul, iar primaria nu mai exclude de la plata nici copiii cu varsta de pana la 3 ani.

Dupa cum scriu jurnalistii de la ProTV, pentru o familie de patru persoane, doi adulti si doi copii, taxa anuala se ridica la valoarea de 240 de lei (dupa un calcul simplu: 4 persoane x 5 lei x 12luni).

Potrivit sursei citate, Directia de Taxe si Impozite Sector 4, la sediul careia se si achita taxa de salubrizare, a inceput sa trimita locuitorilor din sector plicuri cu instiintari de plata. Atentie, conform jurnalistilor de la Pro TV, plicul este alb, fara expeditor, o decizie destul de bizara, in conditiile in care ar fi fost logic sa stim de la cine primim un plicul…

“Urmarim ca acest grad de colectare sa ajunga la 85 la suta, ceea ce ne-a si permis sa si micsoram taxa de salubrizare. Cei care nu platesc vor avea poprire pe cont”, a declarat Daniel Baluta.

Conform informatiilor obtinute de catre Pro TV, de la anul ne asteapta o noua surpriza neplacuta: taxa de salubrizare va creste sau chiar se la dubla, urmand, totusi, sa se aplica niste reduceri pentru locuitorii care achita factura respectiva pana la o anumita data (1 aprilie, de exemplu).

Comentariile va apartin!

Sursa: Pro TV

4 Comments

 1. Lucica lucy

  August 31, 2017 at 10:39 pm

  Bv dle primar, dar noi cum sa reactionam, cand vedem cum arata sectorul? Parcurile pline de gunoaie,de boschetari, cosuri de gunoi nu sunt si multe altele. Noi cui sa i oprim din bani?

 2. Cristina Iftode

  August 31, 2017 at 10:40 pm

  Sunt indignata de modul in care conduce sau raspunde la solicitari acest primar. Am facut o reclamatie la primarie referitoare la ac taxa pe care doream sa o treaca la plata intretinerii la bloc si la alte pb, de ex despre plantarea de tuia pe bd Tineretului, tuia ce se usuca zilnic cu zecile, iar primarul imi raspunde citandu-mi hotararile de consiliu. Ori e prost ori nu-i pasa de cetateni. Voi scrie iar la guvern, parlament si primaria generala!

 3. Balutza Puscarie

  September 7, 2017 at 7:44 am

  Ce naste djn pisica tot soareci mananca-asa mama asa fiu,etc….Babalutzaaa esti hotz si tu si ma-ta….nu va mai saturati de furat javrelooor….huoooooooo

 4. cetateanul

  January 2, 2018 at 8:47 pm

  marire de 137% in conditiile in care sectorul arata ca Afganistan 2000.
  sper sa muriti cu totii din consioliul local si primarul in chinuri, javre penale!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =