Primăria Sectorului 4 anunță licitație pentru achiziționarea de mobilier pentru unitățile de învățămînt cu bani din PNRR

licitatie

Primăria Sectorului 4 a deschis în SEAP procedura pentru un acord-cadru pe patru ani, în vederea dotării cu mobilier a unităţilor de învăţământ. Potrivit site-ului Administrație.ro, care citează Agerpres, proiectul este finanţat prin PNRR, iar valoarea totală estimată este de 27.533.362 lei.

În caietul de sarcini se menţionează că unităţile publice de învăţământ necesită în continuare atât lucrări de consolidare, reabilitare, modernizare, inclusiv amenajări pentru obţinerea avizului ISU pentru funcţionare, cât şi dotări pentru sălile de clasă, laboratoare şi anexe, cabinete, cabinete medicale şi spaţii administrative.

Potrivit sursei citate, se doreşte dotarea cu mobilier a 1257 de săli de clasă sau săli de grupă din unităţile de învăţământ preuniversitar, 33 de laboratoare de ştiinţe, 72 de cabinete şcolare şi 33 de spaţii destinate activităţilor sportive, respectiv:

  • peste 28.500 de pupitre cu scaune,
  • peste 1.300 de catedre cu scaune,
  • aproximativ 1.00 de cuiere,
  • aproximativ 1.000 de dulapuri pentru depozitarea materialelor didactice,
  • mese, scaune sau dulapuri pentru grădiniţe, covoare, fotolii puf tip pară.

În Sectorul 4 funcţionează 57 de unităţi de învăţământ, la care sunt înscrişi aproximativ 40.000 de şcolari şi preşcolari.

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − four =