Primăria Sectorului 4 vrea să construiască o școală, o creșă și o grădiniță în apropierea noului parc Tudor Arghezi

școală

După ce a anunțat inaugurarea noului parc din Sudul Capitalei – parcul Tudor Arghezi – Primăria Sectorului 4 intenționează să construiască în aceeași zonă și un centru educațional. Este vorba despre un complex format dintr-o creșă, o grădiniță și o școală, pentru locuitorii din apropiere, în condițiile în care în zonă locuiesc deja multe familii cu copii.

„Pe Șoseaua Berceni a fost construită o stație de metrou, în apropiere este deja aproape finalizat pasajul Europa Unită, iar de câteva zile a fost inaugurat parcul Tudor Arghezi, cel mai nou și modern parc din Capitală. Zona s-a dezvoltat enorm de mult, iar multe familii cu copii și-au întemeiat aici propriul cămin. De aceea Sectorul 4 intenționează să dezvolte pentru aceste familii un nou complex educațional care să cuprindă o creșă, o grădiniță și o școală.”, potrivit unui comunicat de presă al primăriei de sector.

„Am rămas surprins să văd la deschiderea parcului Tudor Arghezi atâția copii la un loc, să văd cât de multe familii de tineri cu copii s-au mutat în sectorul nostru, în special în această zonă. Trebuie să facem urgent ceva pentru a dezvolta această infrastructură educațională. Lângă cele 14 terenuri de sport pe care le-am amenajat lângă parcul Tudor Arghezi, comunitatea Sectorului 4 va construit de la zero, o creșă, o grădiniță și o școală. Sunt bucuros că astăzi suntem motorul Capitalei și că polul de dezvoltare al Bucureștiului este aici, în Sectorul 4”, a declarat primarul Daniel Băluță.

Din păcate, deocamdată nu primim și alte detalii, precum locația exactă unde ar urma construirea complexului sau demararea lucrărilor, dar cel mai probabil aceste informații vor fi comunicate în curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + three =