Primim de la cititori: Foto – strada Emil Racovita – “Tot vine iarna. Cine mai are nevoie de spatii verzi?”

racovita

Astazi, in rubrica “Primim de la cititori” – despre cum se desfasoara lucrarile la bordurile din zona Emil Racovita (Fantana Florilor, daca nu gresim) si cum sunt depozitate materialele de constructii direct pe spatiul verde. Multumim pentru imagini cititoruui nostru M.J.!

3 Comments

 1. andrei

  septembrie 6, 2017 at 2:06 pm

  Daca si alea erau borduri de schimbat…Baluta si clanul sportivilor au nevoie de bani!

 2. Horia

  septembrie 7, 2017 at 1:53 pm

  Au inceput acuma sa schimbe la borduri peste tot. Si in zona Aparatori sparg trotuarul si schimba bordurile dupa ce pana acuma le-au schimbat pe blvd Vacaresti sau pe Racovita!! Asta e reteta succesului financiar ptr orice primat din Romania. Ideal ar fi sa avem institutii publice solide care sa se autosesizeze si sa ancheteze scopul, natura, finantarea si finalitatea acestor schimbari obsesive de borduri. Daca nu intervine Curtea de Conturi sau Finantele sa verifice modul cum se aloca banii publici, noi tot scriem aici si ne miram. Peste 10-15 ani nu va fi cu mult mai diferit probabil ….

 3. Robicek Liliana

  septembrie 21, 2017 at 8:24 am

  Ar trebui sa se intervina si pe Aleea Ornamentului nr.2 pentru toaletarea unor copaci, unul dintre ai are o creanga rupta, ar putea pune in pericol viata vreunui copil, vreunui animal sau chiar a unei masini din parcare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 5 =