Primim De La Cititori: gunoiul de la un cabinet veterinar, aruncat direct trotuar, pe B-dul Obregia

gunoiul

Atunci cand am scris despre gunoiul din sectorul 4 ne-am referit, aproape intotdeauna, la modul in care autoritatile locale inteleg sa ne taxeze si sa ne dea batai de cap. Exista, insa, si o alta fata a acestei probleme. Cat de civilizati suntem noi, ca locuitori ai unei capitale europene, daca inca nu stim sa ne respectam unii pe altii si aruncam gunoaie pe unde apucam, punand uneori in pericol sanatatea publica?

Un astfel de caz ne-a fost semnalat de catre cititoarea noastra M. S. Pe scurt, angajatii unui cabinet veterinar care se afla pe Bdul. Obregia considera ca deseurile provenite din activitate pot fi aruncate chiar in strada. Fara alte comentarii, iata ce ne scrie cititoarea noastra:

“Un cabinet veterinar din Sectorul 4, situat pe Bdul Al. Obregia, pune in pericol sanatatea trecatorilor aruncand in strada deseuri periculoase care trebuie depozitate in conformitate cu normele privind deseurile medicale! Desi a fost atentionat de catre vecini, personalul cabinetului a ignorat aceste sesizari, lasand aceste pungi langa copacul din fata cabinetului!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + eight =