Primim de la cititori: Parcul Tineretului se degradeaza pe zi ce trece

Parcul Tineretului

Parcul Tineretului si lacul risca sa ajunga mai rau decat ne-am putea imagina. Imaginile pe care le-am primit de la cititorul nostru M.J. arata cat se poate de clar cat de “bine” este intretinut acest parc de catre Primaria Capitalei, prin ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. Nu confundati cu Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor.

O parte dintre fantanile din Parcul Tineretului, renovate prin 2015, au ajuns acum intr-o stare pe care nu exageram daca o caracterizam ca deplorabila. Cu alte cuvinte, banii pe care ALPAB-ul i-a cheltuit in urma cu doar doi ani s-au dus deja pe apa sambetei.

Evident, si lacul din Parcul Tineretului are portiuni in care este extrem de murdar si se pare ca nimeni de la PMB nu ia in seama sesizarile oamenilor.

De retinut este faptul ca ALPAB este singura institutie care are ca obiect de activitate administrarea si intretinerea celui mai mare parc din zona de sud a Bucurestiului. Si tocmai la acest capitol, intretinere, se pare ca nu reuseste sa-si faca treaba. Probabil ca ni se va spune ca nu sunt bani destui in bugetul institutiei. Dar, credem noi, asa cum s-au putut aloca un milion de euro pentru Catedrala Neamului la rectificarea trecuta deja prin Consiliul General chiar saptamana asta, s-ar putea da niste bani si pentru intretinerea unor spatii publice de care ar trebui sa ne bucuram cu totii.

CITESTE SI: Se alege praful de scarile ce duc spre Mausoleul din Parcul Carol – FOTO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + three =