De la Cititori: Provocare pentru administratia locala – oare poate rezolva problema iluminatului din Pasajul Piata Sudului?

Pasajul Piata Sudului

Acum aproximativ sase luni publicam un scurt foto reportaj pe tema Pasajul de la Piata Sudului, cu titlul “VIDEO: Cat de utilizabil este pasajul pietonal Piata Sudului si in ce stare se afla”. Concluzia pe care o trageam atunci, de la fata locului, era una destul de pozitiva. Pasajul era perfect utilizabil, destul de curat, bine luminat etc. Problema este ca in orasul asta al nostru orice minune tine …cat tine, adica putin.

Unul dintre cititorii Sectorul4LIVE ne-a trimis o filmare facuta vineri seara in jurul orei 21.30 in care se poate vedea foarte clar ca iluminatul pasajul nu functioneaza. Sau este oprit intentionat din motive de economie? Conteaza mai putin, pentru ca oricum nu este in regula ce se intampla! Cititorul nostru a fost de-a dreptul curajos si a s-a aventurat in “pestera” de la Sudului, pentru a filma. Dar, i-am intreba pe edili (si pe cel de sector si pe primarul general al Capitalei), daca ar avea curaj sa coboare in pasaj in conditiile de fata? Cu alte cuvinte, poate ca primaria Capitalei, de care tine pasajul Piata Sudului, sau chiar primaria de sector, ar trebui sa faca ceva ca sa nu se duca naibii un proiect al carui santier a mancat ani de zile nervii locuitorilor din sectorul 4.

Fara alte comentarii, iata mesajul cititorului nostru, A.A., si clipul video promis:

A.A.: “Bună dimineața! Am văzut că ați scris un articol în care vă “lăudați” ca primăria a rezolvat diverse probleme semnalate în articolele publicate de dumneavoastră. Aș vrea să vă semnalez și eu o problemă pe care am observat-o aseară în jurul orei 21:30 când traversam pasajul Piata Sudului de sub Șoseaua Olteniței dinspre benzinăria Mol și Mega Image. Este o beznă de nu vezi vârful pantofului doar panourile ce indică stațiile de tramvai și lanternele telefoanelor mai aduc ceva lumină în pasaj.”

1 Comment

  1. Popa Ana Virgilia

    July 1, 2019 at 5:10 pm

    Buna ziua,
    Pasajul este fara lumina, fara scari rulante si ascensoare functionale si acum, vara (30 iunie 2019)!
    Jenant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 10 =