Proiectil din Al Doilea Razboi Mondial, descoperit pe strada Drumul Dealul Alunis! Unitatile speciale ISU au intervenit de urgenta

Proiectil

Un proiectil exploziv de 75 mm a fost gasit de catre Unitatea Speciala de Interventie in Situatii de Urgenta in Sectorul 4 al Capitalei, acesta fiind ridicat pentru a fi distrus, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), citat de cater Adevarul.

Pirotehnistii au identificat joi in sectorul 4 un obiect asemanator unui proiectil exploziv de 75 mm, care nu a prezentat vreun pericol pentru populatie, a anuntat IGSU.

“Unitatea Speciala de Interventie in Situatii de Urgenta (USISU) a avut o misiune pirotehnica in Bucuresti, pe str. Drumul Dealul Alunis nr. 17-19, sector 4, unde echipajul pirotehnic s-a deplasat si a identificat o munitie ca fiind un obiect asemanator unui proiectil exploziv de 75 mm. Acesta a fost ridicat in vederea distrugerii. Nu e un proiectil in sine, e o bucata de fier care seamana cu un proiectil, se intampla des sa gasim obiecte care seamana a munitie. Nu prezinta niciun pericol de a exploda. Vechimea lui ar data din cel de Al Doilea Razboi Mondial”, a declarat pentru AGERPRES Lucian Apostol, purtator de cuvant al USISU.

Surse: Adevarul, Agerpres, Mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − seven =