RADET da drumul la incalzire (probe la cald) din aceasta seara

termoficare

RADET anunta, printr-un comunicat de presa, ca incepand de astazi – marti, 3 octombrie, orele 22.00 – va demara probele la cald (practic se va da drumul la incalzire) la consumatorii de tip urban din capitala.

Aceasta actiune se va derula intr-un mod progresiv, tinand seama de dimensiunile sistemului de termoficare si a numarului de consumatori, si se va desfasura inclusiv in zilele de weekend, astfel incat pe masura ce temperatura exterioara va scadea toti consumatorii sa beneficieze de agent termic pentru incalzire in conditii normale, se arata in anuntul regiei.

“Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire, pot solicita acest lucru in scris, prin reprezentantii sai legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro. Dispeceratele RADET si echipele de interventie functioneaza in regim permanent pentru solutionarea oricaror probleme aparute in teren. Pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numarul de telefon 0319442“, potrivit RADET.

CITITI SI: RADET prezinta scuze locuitorilor din Sectorul 4 pentru functionarea necorespunzatoare a unor puncte termice

Conform sursei sitate, “aceasta perioada se succede probelor la cald, deja aflate in curs la consumatorii exceptati – institutii cu caracter social si educativ (spitale, scoli, gradinite, crese, camine de batrani)”.

Sursa: RADET

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =