A reinceput campania de ridicare a masinilor abandonate in sectorul 4

masini abandonate

Administratia locala a reinceput campania de ridicare a masinilor abandonate pe raza sectorului 4, dupa cum anunta primarul Daniel Baluta pe Facebook.

Mai exact, potrivit edilului, este vorba despre continuarea acestei campanii de eliberare a spatiului public ocupat de rablele abandonate, respectiv intensificarea actiunilor de acest gen.

rabla1

Daca pana de curand primaria de sector actiona cu un singur utilaj special (platforma), se pare ca acum lucrurile chiar s-au pus in miscare ceva mai eficient pentru ca se lucreaza cu 6 echipaje.

CITESTE SI: VIDEO: peste 100.000 de masini abandonate in Bucuresti. O mie dintre acestea sunt in sectorul 4

“Astazi (luni, 3 iulie – n.r.) am avut la lucru 6 echipaje care au ridicat pana la aceasta ora in jur de 30 de vehicule ai caror proprietari fie nu le-au ridicat in urma somatiilor repetate, fie n-au raspuns sub nicio forma demersurilor legale ale colegilor mei”, anunta primarul.

rabla 3

Chiar si asa, actiunea va dura destul de mult, si asta pentru ca in sectorul 4 sunt, dupa cum am mai scris si in articolele anterioare pe aceasta tema, peste o mie (1.000) de masini abandonate.

2 Comments

  1. Marius

    July 4, 2017 at 1:21 pm

    Felicitari. Ar trebui ridicate toate masinile fara rca si itp, drumul public nu este garaj

  2. George

    July 4, 2017 at 1:33 pm

    Buna ziua pe strada pictor stefan dimitrescu chiar in incita parchetului aveti una “parcata” de vreo 2 ani sa nu mai zic de celelalte 10 15 ale pustiului care se ocupa cu dezmembrari ? Strada a devenit parc de dezmembrari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − fourteen =