Revista Presei 13 august: cele mai importante stiri ale zilei

Revista Presei

Revista Presei 13 august: cele mai importante stiri ale zilei

Agerpres: “Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat joi că România se află într-o perioadă în care va trebui să prelungească starea de alertă din cauza noului coronavirus. “Suntem într-un moment cu un număr crescut de cazuri de la o zi la alta. Suntem în apropierea unei perioade în care va trebui să prelungim o stare de alertă. Suntem într-un moment în care pregătim începerea unui nou an şcolar şi pregătim o serie de evenimente electorale sau nu ce va, eu ştiu, accentua această manifestare pandemică la sfârşitul acestui an”, a spus Tătaru la Academia Română.”

Adevarul: “Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 66.631 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1454 de noi îmbolnăviri din 22.649 de teste efectuate. În acelaşi timp sunt înregistrate 2.860 de decese, din care 53 în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi la Terapie intensivă a ajuns la 478.”

Libertatea: “Autoritățile germane au actualizat, miercuri, lista județelor din România considerate drept „zone de risc”. Potrivit ministerului de externe german și institutului Robert Koch, Bucureștiul și 17 județe din România au intrat în așa numita zonă roșie.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

7 − four =