Revista Presei 29 martie – cele mai importante subiecte!

Revista Presei

Revista Presei 29 martie – Nicusor Dan scade in sondaje / Rata de infectare  cu noul coronavirus in Capitala, ajunge la 7.06 / Angajatii STB vor face un protest miercuri / Guvernul ar putea decide in aceasta seara relaxarea unor restrictii la doar o zi de la aplicarea noilor masuri / Cel mai batran bucurestean locuieste in sectorul 4 si ieri s-a vaccinat.

B365.ro: Un sondaj CURS, de tip Omnibus, realizat la nivelul municipiului Bucuresti arata faptul ca 63% dintre repodenti considera ca directia in care se indreapta Capitala este una gresita. Conform sondajului CURS, doar 29% dintre bucuresteni mai cred ca directia in care se indreapta Capitala este buna. Circa 63% dintre bucuresteni considera ca orasul se indreapta intr-o directie gresita.

CITESTE IN CONTINUARE PE B365.RO

Libertatea.ro: Bucuresti a inregistrat cele mai multe cazuri noi din cele peste 3.800 anuntate astazi in intreaga tara, respectiv 1.105 cazuri. De altfel, rata de infectare din Capitala este mai mare fata de ziua precedenta, ajungand la 7.06. Judetul Ilfov continua sa inregistreze cea mai mare rata a incidentei, de 8,51. De altfel, mai mult de jumatate din cele 38 de localitati ale judetului sunt in carantina. Capitala ocupa locul doi, cu o rata de 7,06, iar pe locul trei se afla judetul Timis, care raporteaza o incidenta de 5,98.

CITESTE IN CONTINUARE PE LIBERTATEA.RO

Digi24.ro: Guvernul ia in calcul relaxarea restrictiilor adoptate saptamana trecuta, la nici o zi de la intrarea lor in vigoare. Surse guvernamentale sustin ca Executivul ar putea reveni asupra masurii de inchidere a magazinelor la ora 18:00, daca se va constata ca masura duce la aglomerarea acestora.

CITESTE IN CONTINUARE PE DIGI24.RO

Stiripe surse.ro: O femeie in varsta de 105 ani a facut a doua doza a vaccinului anti-COVID la un centru de vaccinare din Bucuresti. Ea le-a spus celor prezenti ca singura solutie la criza medicala este vaccinul. Zoea Baltag, in varsta de 105 ani, a primit duminica, la Centrul de vaccinare de la Palatul National al Copiilor, a doua doza de vaccin Pfizer impotriva COVID-19.

CITESTE IN CONTINUARE PE STIRIPESURSE.RO

Gandul.ro: Sindicatul de la STB a solicitat pentru ziua de miercuri, 31 martie, autorizarea de catre Primaria Capitalei a unui protest in strada, care va fi organizat in fata sediului institutiei, din „Dinicu Golescu”! Sindicalistii vor protesta in timp ce un angajat STB va fi cercetat disciplinar! Seful de sindicat de la STB a explicat  in exclusivitate pentru GANDUL.RO detaliile acestui protest!

CITESTE IN CONTINUARE PE GANDUL.RO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − 5 =