Revista Presei: Tramvaie noi, placute de parcare confiscate de primarie, scoli expertizate sesimic si prognoza meteo

Revista Presei

Revista Presei: Vom avea tramvaie noi in Bucuresti, primaria de sector confisca placutele montate de locuitori pentru parcari, iar scolile din Bucuresti construite inainte de 1978 vor fi expertizate sesimic. La sfarsit, prognoza meteo.

Economica.net: Primaria Bucuresti a evaluat propunerile financiare ale celor doi participanti la licitatia pentru 100 de tramvaie si urmeaza sa stabileasca oferta castigatoare. Amintim ca pentru cele mai mare contract de tramvaie din tara, in valoare de 180 de milioane de euro, se bat turcii de la Durmazlar cu asocierea Astra Vagoane Calatori Arad – CRRC Sifang China.

Ziare.com: Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, este deranjat de placutele puse de cetateni langa locurile de parcare pentru a arata ca le apartin. Asa ca placutele care nu sunt agreate de Primaria Sectorului 4 sunt confiscate. “Colegii de la Directia de Mobilitate Urbana Sector 4 impreuna cu echipe de la Politia Locala au demarat un program de dezafectare a tuturor inscrisurilor si modalitatilor de ‘rezervare’ a locurilor de parcare, altele decat cele agreate de Primaria Sectorului 4”, a scris Daniel Baluta pe Facebook.

stirileProTV.ro: Toate unitatile de invatamant construite inainte de 1978 trebuie expertizate si incadrate in clasa corespunzatoare de risc seismic pana in 2021.Asa prevede o lege promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis. Astfel, atat parintii cat si profesorii vor afla cat de sigure sunt constructiile in care copiii isi petrec o buna parte din viata. Odata verificate, scolile sau liceele nesigure vor trebui consolidate.

Observator.tv: In umatoarele ore, Romania trece din nou de la o extrema la alta. Dupa nopti cu temperaturi negative, vin zile cand mercurul in termometrul va atinge chiar si 27 de grade Celsius.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − two =