Robert Negoita ii raspunde primarului de la sectorul 4: “Da, Daniel Băluță, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București”

Vitan

Scriam recent ca Daniel Baluta l-a provocat, pe Facebook, pe Robert Negoita, primarul de la sectorul 3, sa demareze impreuna un proiect pentru construirea unui pasaj care sa uneasca sectorul 3 si sectorul 4, in zona Vitan.

Proiectul pasajului de la Vitan vizeaza, evident, fluidizarea traficului in zona.

Ieri, primarul de la sectorul 3 i-a raspuns edilului de la sectorul 4, tot printr-o postare pe Facebook.

Iata ce a spus acesta:

“Da, Daniel Băluță, vecinul și prietenul meu de la 4, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București, dar mai ales pentru sectoarele 3 și 4.
Și, așa cum am discutat acum ceva timp, este un proiect pentru care să ne unim forțele și pe care să îl realizăm cât mai curând.
Mai ales că noi, în S3, avem deja câteva proiecte de fluidizare a traficului finalizate sau în pregătire și e nevoie, iată, și de colaborare între sectoare, dacă vrem să găsim și să implementăm cele mai bune soluții. Și cred că putem avea și alte planuri comune, interesante și utile, pentru zonele unde ne învecinăm. Ce spui? Abia aștept să avem o nouă întâlnire și să punem totul pe hărtie. Toată deschiderea, desigur, și față de ceilalți colegi primari.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen + 15 =