S-a simplificat plata parcării publice în București!

plata parcării publice

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat, ieri, pe Facebook, că plata parcării publice din București a devenit mai simplă. Viceprimarul a menționat în postare și metodele pe care șoferii le pot folosi pentru a achita taxa.

”Plata parcării publice a devenit mai simplă! Așa cum am promis, cetățenii au la dispoziție, începând de acum, modalități mai simple pentru plata parcării.

Cele mai rapide metode sunt:

Scanarea, cu ajutorul telefonului personal, a QR Code-ului de pe panou, care ne direcționează către plată. Tot aici, vom selecta și intervalul de care avem nevoie: 1, 2, 3 sau 4 ore, abonament pentru o zi sau abonament pentru o lună.

Online, prin intermediul aplicației Parking București și al altor aplicații partenere. De asemenea, serviciul va fi disponibil, în curând, și prin platforma Ghișeul.ro.

SMS-ul către numărul 7458. Acesta trebuie să conțină doar numărul de ore (sau 1 zi) pentru care doriți să plătiți parcarea și numărul de înmatriculare al mașinii, fără a mai fi nevoie de confirmare.”

Stelian Bujduveanu a mai precizat și că noile panouri informative vor putea fi găsite în toate parcările publice din Capitală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 13 =