Din martie, de serviciile de salubrizare din Sectorul 4 se va ocupa compania Rosal

salubrizare

Prin noiembrie, anul trecut, Hotnews.ro publica o stire in exclusivitate privind preluarea serviciilor de salubrizare si deszapezire din Sectorul 4 de catre compania Rosal, in urma castigarii unei licitatii. In acel moment, primarul sectorului 4, Daniel Baluta, declara ca in maxim trei luni noua societate de salubrizare isi va incepe activitatea in sector.

Prin urmare, este foarte posibil ca de la 1 martie compania Rosal sa preia de la ADP Sector 4 activitatile de salubrizare si deszapezire.

Contractul, incheiat in urma unei licitatii la care au participat mai multe firme, este incheiat pe o perioada de 4 ani si se ridica la valoarea de 384,4 milioane de lei, fara TVA, potrivit sursei citate.

De altfel, Sectorul 4 apare deja in portofoliul de clienti ai Rosal, pe site-ul companiei:

Conform Hotnews, la procedura de atribuire desfasurata la sfarsitul anului trecut si castigata de Rosal s-au inscris si asocierile formate din RER Ecologic Service București REBU si RER Ecologic Service Buzau, respectiv Activ Salubritate si Impresa Sangalli Giancarlo&C SRL Monza (Italia).

Va reamintim ca din aprilie 2017, dupa terminarea contractului cu compania REBU, serviciile de salubrizare si deszapezire  din sectorul 4 au fost prestate de catre ADP Sector 4.

CITESTE SI: Taxa pe gunoi marita de administratia sectorului 4, ANULATA printr-o decizie definitiva a instantei!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =