Saptamana viitoare incep lucrarile de supralargire a Soselei Berceni. Cand vor fi finalizate

Berceni

Primaria sectorului 4 a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, inceperea lucrarilor de supralargire a Soselei Berceni. Potrivit sursei citate, ieri, primarul Baluta a semnat ordinul care permite inceperea lucrarilor pe care care cei de la primaria sectorului 4 le numesc, nici mai mult nici mai putin, “istorice”. Pare exagerata afirmatia, dar nu este daca ne gandim ca sunt primele lucrari de acest tip de la inaugurarea soselei si pana acum, adica primele lucrari de modernizare dupa vreo …80 de ani.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a semnat ieri, 19 octombrie 2017, ordinul de incepere a lucrarilor de extindere si modernizare a retelei de iluminat public stradal pe soseaua Berceni, tronsonul dintre Aparatorii Patriei si Soseaua de Centura. In paralel cu aceste lucrari, au fost demarate si lucrari edilitare precum modernizarea retelelor de apa-canal si cele de distributie a gazelor. Santierul va fi deschis ca urmare a faptului ca au fost obtinute deja toate avizele prevazute de lege pentru largirea soselei Berceni cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucrarile efective urmand sa inceapa de saptamana viitoare. Termenul de finalizare a acestor lucrari este luna decembrie 2018“, potrivit comunicatului de presa.

Supralargirea Soselei Berceni este unul dintre cele trei proiecte de infrastructura aflate in lucru la nivelul Sectorului 4, asa cum scriam pe Sectorul4LIVE in urma anuntului initial facut de primarie. Si, privind lucrurile in mod obiectiv, aceste proiecte chiar sunt necesare in sectorul 4, cu singura mentiune ca speram ca de aceasta data termenul de finalizare a lucrarilor sa fie respectat (finalul lui 2018).

CITESTE SI: Cum vor arata arterele Berceni, Obregia si Tineretului dupa lucrarile de largire – FOTO. Primaria promite si 10.000 de locuri de parcare

In acelasi comunicat de presa publicat pe site-ul primariei de sector se anunta si ca Administratia Locala a demarat deja si “ample lucrari de reabilitare a bulevardelor Tineretului, Alexandru Obregia si Constantin Brancoveanu, lucrari ce presupun, pe langa amenajarea de parcari in spic si reamenajarea spatiului verde, si reabilitarea trotuarelor aferente acestor bulevarde, precum si modernizarea tuturor retelelor de utilitati“.

Sursa: Primaria Sectorului 4

1 Comment

  1. hamangiu

    October 22, 2017 at 10:53 pm

    Bre, nu mai exagerati cu “SUPRAlargirea”. Ca doar nu a mai fost largita strada vreodata pana acum. E doar o LARGIRE (absolut necesara, by the way). Daca o mai tot “supralargiti” asa, vor avea impresia strainii ca vreti sa faceti o autostrada americana pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + nineteen =