Şapte locuri de joacă dintre cele 250 administrate de Primăria Sectorului 4 vor fi închise temporar pentru reparaţii şi modernizare

locuri de joacă

În urma unor verificări amănunțite derulate în ultima perioadă în cazul tuturor locurilor de joacă aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, șapte dintre cele 250 de astfel de spații vor fi închise, în perioada ce urmează.

Toate cele 7 spații vandalizate, ce urmează a fi reparate în zilele următoare, vor fi îngrădite și semnalizate corespunzător, iar aparatele deteriorate (tobogane, leagăne și balansoare etc) vor fi înlocuite cu unele noi.

Este vorba despre spațiile următoare:

  1. Cricovul Dulce nr. 2-4
  2. Secuilor nr. 15 bl. 20
  3. Orășelul copiilor – la  Plajă
  4. Orășelul copiilor – la Roată
  5. Lumea copiilor – bila avion
  6. Lumea copiilor – Mega park
  7. Cercetătorilor nr. 10

„Decizia a fost luată după ce, în urma controalelor, a fost descoperit faptul că aparatele de joacă din respectivele spații destinate copiilor sunt deteriorate ca urmare a vandalizării acestora și nu mai puteau fi folosite în siguranță. Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. TotulVerde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.”, anunță primăria de sector printr-un comunicat de presă.

De asemenea, administrația locală face apel la părinți și copii să nu pătrundă sub nicio formă în interiorul locurilor de joacă în care urmează să se intervină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + four =