Scandalos! VIDEO – Bataie si injuraturi pe terenul de fotbal din Parcul Lumea Copiilor, in vazul celor mici

Parcul Lumea Copiilor

Ieri, in jurul orelor 18.00, in Parcul Lumea Copiilor unul dintre cititorii Sectorul4live a asistat, fara voia lui, la un scandal cu injuraturi si tot tacamul aferent, scandal care a avut loc pe unul dintre terenurile de fotbal din parc, si care se afla chiar langa locul de joaca pentru cei mici! Cititorul nostru, care doreste sa isi patreze anonimatul (din motive lesne de inteles), a avut curajul sa filmeze intreaga scena si sa ne trimita clipul pe care il puteti vedea mai jos.

Din pacate, asemenea comportamente de maidan sau de mahala au avut loc fara ca politia locala sa fi intervenit in vreun fel in Parcul Lumea Copiilor. Mai mult, dupa cum ne informeaza cititorul nostru, in momentul incidentului nu era nici tipenie de agent de ordine prin preajma. Este pacat ca astfel de scene nu sunt nici macar cazuri izolate, iar cei mici, care se afla in parc, in locul de joaca de langa terenul de fotbal, pot vedea comportamentul total necivilizat al unor adulti.

Astazi (ieri, luni 16 octombrie – n.r.) in jurul orei 18.00 ma aflam in parcul Lumea Copiilor la locul de joaca situat langa terenurile de fotbal. Copiii au avut parte de un regal de injuraturi si au asistat la lupte live. Apreciem trezirea la realitatea dura, dar cred ca ne putem lipsi. Oare nu ar putea sa existe un politist comunitar in zona?“, este mesajul pe care l-am primit de la cititorul nostru si spune cam tot ce era de spus despre incidentul de ieri. In plus, scenele din clipul de mai jos sunt concludente, asa ca ar fi cazul ca politia locala din Parcul Lumea Copiilor sa incerce sa patruleze mai des zona din apropierea terenurilor de sport din parc si sa ii mai domoleasca pe microbistii cu apucaturi de golani. Vedeti in continuare clipul:

2 Comments

 1. Monica

  octombrie 17, 2017 at 2:06 pm

  Este un loc in care se intampla frecvent incidente. La sfarsitul saptamanii trecute, vineri 13 octombrie, baietelul meu de 10 ani a fost “scos” de pe terenul de fotbal unde se juca cu cativa copii de varsta lui, cu insulte si imbranceli de catre un grup de baieti mai mari, cu un limbaj si comportament indecent.
  Am sunat la 112 si am fost indrumati sa cautam prin parc agentii de paza si sa le solicitam ajutorul. Precizez ca nu erau nici prin parc nici la punctul de paza. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 16.30

  • Maryus

   decembrie 3, 2017 at 10:40 pm

   Pune mana pe bata!!Rupe-i cu bataia, fara sa le ceri explicatii, si apoi te vor cauta ei.Chiar daca asta presupune, in cel mai rau caz(daca se lasa cu spitalizari), o sentinta cu suspendare sau neinceperea urmaririi.
   Eu aveam langa bloc doua gasti de tineri destoinici, ce mi-au jignit si agresat sotia si fetita. Am apelat la forta bruta(asta dupa 5-7 reclamatii la sectia 15), si de atunci nu mai am probleme cu ei;si-au mutat “domiciliul” de la parcul blocului si suntem linistiti.
   “Dreptate cu parul ca altfel nu se poate”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + thirteen =