Se anunta noi ninsori in Bucuresti. Primaria a mobilizat 500 de utilaje pentru interventie

ninsori

Se anunta ninsori in Bucuresti incepand din aceasta seara si pana luni dimineata, iar Primaria Generala promite ca iarna nu va mai lua autoritatile prin surprindere. Desigur, asata ramane de vazut, dar macar la nivel declarativ lucrurile par sa fi fost organizate cum trebuie acum. Primaria Generala a convocat astazi un comandament de iarna la sediul Municipalitatii si spune ca vreo 500 de utilaje vor actiona in noaptea care vine pentru ca maine dimineata in Bucuresti sa se circule fara probleme.

Printre masurile anuntate se numara mobilizarea a 500 de utilaje care vor face deszapezire si vor imprastia materiale antiderapante pe tot parcursul noptii, pana la ora 6.00.

Gabriela Firea a cerut tuturor operatorilor de salubritate din sectoarele Capitalei sa efectueze de urgenta tratamente cu materiale antiderapante, pe toate arterele de circulatie principale si secundare si in special pe rampe, pante si poduri, pentru a preveni formarea poleiului.

“Atentie sporita si la curatarea trotuarelor, pentru ca acestea pot deveni periculoase din cauza ghetii. Reamintesc ca, potrivit legii, fiecare administrator sau proprietar de cladire are obligatia sa curete spatiul din fata imobilului, operatorii de salubritate actionand in fata scolilor, spitalelor, institutiilor statului. Trebuie avut in vedere ca maine dimineata bucurestenii se duc la serviciu, copiii merg la scoala sau gradinita, deci va fi aglomeratie si nu am dori ca din cauza stratului de zapada depus, circulatia sa fie si mai dificila ca de obicei. Subliniez ca toate tratamentele cu materiale antiderapante trebuie aplicate pana in ora 6.00 dimineata, astfel incat utilajele de deszapezire sa nu blocheze traficul”, a declarant edilul, astazi, in cadrul Comandamentului de la Primaria Capitalei.

Potrivit informatiilor de la Primaria Capitalei, in sectorul 4 se va actiona cu un numar de 138 de utilaje.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 + 17 =