Astazi se aprind luminitele de sarbatori in sectorul 4!

sarbatori

Milioane de beculete colorate si aproape 4.000 de instalatii si decoratiuni luminoase vor impodobi bulevardele si intersectiile din sector, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, anunta primaria de sector, intr-o informare de presa. Aprinderea luminitelor de sarbatori va avea loc in aceasta seara.

Astfel, principalele artere de circulatie, Sos. Oltenitei, Sos. Berceni, Bulevardele Brancoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Sincai, Calea Vacaresti, Metalurgiei, strada Turnu Magurele au fost decorate din timp cu perdele si ghirlande luminoase precum si cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice sarbatorilor de iarna.

Totodata, au fost montate decoratiuni speciale, de diferite forme, in cele mai importante intersectii din Sectorul 4: Big Berceni, Fantana Florilor, Tineretului-Vacaresti, Apartorii Patriei, potrivit sursei citate.

Aprinderea luminitelor va avea loc luni, 02 decembrie a.c., la ora 17:00, la intersectia bulevardului Alexandru Obregia cu strazile Emil Racovita si Nitu Vasile (intersectia Fantana Florilor), mai anunta cei de la Primaria Sectorului 4.

2 Comments

 1. Alina

  decembrie 2, 2019 at 9:38 pm

  Aici (sos giurgiului )
  Luminitele cand preconizat ca le aprondeti

 2. Mihaela Constantin

  decembrie 3, 2019 at 2:35 pm

  Nu merg luminitele pe Brancoveanu. Cand le aprindeti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

7 + 15 =