Vesti bune: Duminica se aprind luminitele de sarbatori in Sectorul 4!

luminitele de sarbatori

Duminica, in ajun de Sfantul Nicolae, vor fi aprinse luminitele de sarbatori in Sectorul 4, anunta primaria intr-un comunicat de presa:

“Sectorul 4 imbraca in acest weekend hainele de sarbatori. Asa cum v-am obisnuit pana acum si in acest an, in ajun de Mos Nicolae, in sectorul nostru aprindem luminitele.

Milioane de beculete colorate, ghirlande si figurine tridimensionale vesele vor impodobi strazile, bulevardele si intersectiile din sector spre bucuria celor mici, dar si a noastra, a tuturor.

Astfel, cele mai circulate artere – Bd.Alexandru Obregia, Bd.Constantin Brancoveanu, Bd. Tineretului, Bd. Gheorghe Sincai, Bd. Metalurgiei, Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, Calea Vacaresti si strada Turnu Magurele au fost decorate din timp cu perdele luminoase in asteptarea sarbatorilor de iarna.

Pentru a completa decorul de sarbatoare, impodobite au fost si principalele intersectii, precum Big Berceni, Fantana Florilor, Tineretului – Vacaresti si Aparatorii Patriei.

Instalatiile vor fi aprinse duminica, 5 decembrie a.c., in ajun de Mos Nicolae si vor lumina Sectorul 4 pana la inceputul lunii Ianuarie.

“Este pentru al doilea an la rand in care sarbatorile de iarna ne gasesc intr-un context special, generat de pandemia de Covid-19 care ne-a pus pe toti la grea incercare.  Insa, din toate acestea am invatat ca doar uniti putem trece peste orice. Fie ca aceste sarbatori sa aduca in sufletul nostru putere, incredere si speranta ca totul va fi bine. Cu aceste ganduri va doresc sa petreceti sarbatorile, alaturi de familie si de cei dragi”, a declarat Daniel Baluta, Primarul Sectorului 4.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven − nine =