Se lasa rau pentru grevistii spontani de la metrou – Metrorex: pagubele se ridica la 2,8 milioane de lei!

metrou

Greva poreclita spontana de catre angajatii de la metrou vinerea trecuta le-ar putea lasa un gust destul de amar participantilor la actiunea de protest. Compania Metrorex a dat, ieri, publicitatii un comunicat de presa in care anunta care au fost pagubele si cum intentioneaza sa le recupereze. Si, evident, de la cine…

Potrivit Metrorex, “actiunea ilegala de ocupare a metroului bucurestean a produs pagube de 2.826.642 lei”, intr-o singura zi.

Compania a finalizat cuantificarea preliminara a pierderilor inregistrate in urma blocarii ilegale a circulatiei metroului din ziua de 26 martie.
Astfel, dupa media ultimelor trei zile de vineri, pierderile din vanzari sunt estimate la 450.028 lei.
Pentru angajatii care au venit la lucru normal, dar nu au putut munci, Metrorex a platit venituri brute de 339.761 de lei.
Si acestea sunt pagube provocate companiei. Si pentru ca metroul nu a circulat, compensatia pentru serviciu public prestat nu va fi incasata. Valoarea aferenta unui numar mediu de 25.000 km se ridica la 2.036.853 lei.

Directorul general al companiei, Stefan Paraschiv, spune ca Metrorex se va indrepta impotriva celor responsabili de aceste pagube folosind toate mijloacele legale la dispozitie.

Foto: Ion Radoi, liderul USLMetrou, a participat, ieri seara la protestele anti-restrictii din Bucuresti.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 10 =