387 de blocuri din Sectorul 4, fara apa calda pana pe 7 septembrie! Anunt RADET

magistrala Berceni

Nu mai putin de 387 de blocuri in zona strazii Turnu Magurele din Sectorul 4 nu au apa calda pana in data de 7 septembrie. Sistarea serviciului este cauzata de o serie de lucrari la mai multe puncte termice. Vedeti in continuare strazile afectate de interventiile RADET.

RADET executa lucrari la reteaua de termoficare in zona strazii Turnu Magurele din sectorul 4, ce apartine magistralei Berceni – CTE Progresu. Pentru efectuarea acestora, incepand cu data de 2 septembrie 2019, este oprita furnizarea apei calde catre clientii racordati la 29 puncte termice, respectiv 387 blocuri, din perimetrul strazilor:

Sos.Oltenitei – Str. Otelarilor – Sos. Berceni – Str. Emil Racovita – Str. Turnu Magurele – Bdul Alexandru Obregia – Bdul Constantin Brancoveanu.

Avand in vedere complexitatea lucrarilor, RADET a mobilizat un numar de trei echipe, care lucreaza cu program prelungit de 10 – 12 ore/zi, pentru finalizarea acestei interventii in cel mai scurt timp.

Termenul estimat pentru finalizare este 7 septembrie 2019.

“Aceste lucrari fac parte din planul anual de reparatii a retelelor de termoficare din zonele in care cetatenii au resimtit disconfort in sezonul anterior de incalzire. Ne dorim sa crestem calitatea serviciului de termoficare si confortul in casele dumneavoastra. Pentru reclamatii, sesizari, sau detalii puteti apela la tel. 0319442 sau 0800820002, www.radet.ro; relatii@radet.ro. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de aceasta oprire si va multumim pentru intelegere!”, se arata in anuntul RADET.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty + 16 =