De La Cititori: Ce ne mai sesizeaza locuitorii sectorului 4

locuitorii sectorului 4

Astazi continuam publicarea seriei de mesaje pe care le primim de la locuitorii sectorului 4 cu doua subiecte: primul este legat de o propunere pentru instituirea unei noi reguli de circulatie rutiera pe Bulevardul Turrnu Magurele, iar a doua se refera la niste lucrari efectuate de primaria de sector pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Ce ne mai sesizeaza locuitorii sectorului 4: “Sens obligatoriu la dreapta la iesirea din Aurel Persu”

N.D.: “Buna ziua! Cand se termina lucrarile de la b-dul Turnu Magurele, nu ar fi bine sa se puna obligatoriu la dreapta la iesirea din Aurel Persu? Cred ca este si periculos ptr. cei ce traverseaza acolo tinand seama de fluxul masinilor…iar masinile care trec de semafor se opresc brusc ptr.cei care forteaza iesirea de pe Aurel Persu la stanga catre Brancoveanu sau Piata Resita!”

Ce ne mai sesizeaza locuitorii sectorului 4: “Ce se intampla cu spatiile verzi de pe Cantemir?”

O alta cititoare ne trimite cateva imagini cu schimbarile care au avut loc pe Bulevardul Cantemir.  Cert este ca spatiile verzi din fata cladirilor de pe bulevard sunt acum doar bucati de pamant ( posibil sa fie si iarna de vina, nu zicem nu). Sau la fel de posibil este ca primaria sa fi decis sa faca o serie de “reamenajari peisagistice” asa cum li se spune in termeni functionaresti. Aveti in continuare imaginile primite de la cititoarea noastra insotite de cate o captura de ecran de pe Google Maps cu modul in care aratau spatiile respective in august, anul trecut:


3 Comments

 1. Neaga

  martie 6, 2019 at 3:17 pm

  tDar cum au băgat un loc de parcare in plus abuziv nr 41 neavând nici o logica de la nr 1 la 26,ați băgat 41??(pe cașcaval)nu aveți cunoștința ??Bdl.Alexandru Obregia,nr 32 afectând 26 de locuri de parcare,câta batjocura și nesimțire ???neținând cont ca ați blocat ieșirile ???De ce ??ptr ,,cașcaval” nu mai aveți limita și bun simt???prin introducerea nr41 ați blocat ieșirile din bloc și ați afectat 26 de famili și un bloc întreg creând cearta și ura între vecini și primărie ???

 2. L.B

  martie 6, 2019 at 6:22 pm

  Buna ziua! Pe str. Aurel Persu ar fi indicat sens unic dinspre Turnu Magurele spre Str. Binelui, iar trecerea de pietoni de pe Tr. Magurele ( colt cu Aurel Persu ) mutata 50 de metri, in statie STB inspre Grand Arena.

 3. Patras Bogdan

  martie 6, 2019 at 7:52 pm

  Cum facem sa rezolvam problema cu cei care coboară pe văcărești și trebuie sa între sub pasaj sa facă dreapta spre tineretului, ne-am saturat de cei care vor sa facă de pe banda 2 pt ca asa vor ei?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + 18 =