Situatie meteo Bucuresti – Pagube: 17 copaci doborati de vantul puternic in Capitala. Doi raniti si 13 autoturisme avariate

pagube

Din pacate, pana la aceasta ora, vantul puternic a creat deja mai multe pagube in Bucuresti.

Potrivit Inpectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov (ISU Bucuresti-Ilfov), in Capitala, vantul care bate in rafale de 50 – 70 de Km/h, a produs mai multe pagube dupa ce a pus la pamant 17 copaci in mai multe zone ale orasului. De asemenea, 13 autoturisme au fost avariate in urma prabusirii copacilor, iar o persoana a necesitat ingrijiri medicale dupa ce un arbore a cazut pe masina. UPDATE: Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, inca o persoana a fost ranita, pe Bulevardul Pieptanari din Sectorul 5, dupa ce un copac a cazut pe maşina in care se afla. Victima a fost transportata la Spitalul Bagdasar Arseni, avand mai multe contuzii, scrie Mediafax.

Potrivit Mediafax, victima (soferul unui taximetru), a refuzat initial transportul la spital, dar medicii au constatat ca acesta a suferit traumatisme cervicale. In taximetru se aflau si trei pasageri, care au refuzat transportul la spital, potrivit reprezentantilor ISU, citati de Digi24. Conform ISU Bucuresti-Ilfov, tot in Capitala, un panou publicitar s-a desprins de pe suprafata unei cladiri, dar se pare ca, din fericire, nu a provocat pagube si nici victime.

Avertizarea Meteo de Cod Galben de vant in Bucuresti este valabila pana la ora 18.00, conform unei actualizari publicate de catre cei de la ISU si ANM.

Din pacate, nu am reusit pana la aceasta ora (16.15) sa aflam si locatiile acestor incidente (cu exceptia incidentului in care a fost implicat taximetristul – Dinicu Golesc), asa ca daca ati fost martori ai unor evenimente din sectorul 4 asteptam informatii pe pagina noastra de facebook sau pe adresa de e-mail contact@sectorul4live.ro.

Sursa: ISU Bucuresti-Ilfov

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen + eighteen =