Sondaj: Cati romani ar merge la VOT daca azi ar fi alegerile parlamentare

Intentia de vot

Cel mai recent sondaj de opinie legat de alegerile parlamentare din 11 decembrie arata care ar fi prezenta la urne daca astazi ar fi fost scrutinul.

Sondajul de opinie legat de alegerile parlamentare a fost realizat de catre Sociopol si releva faptul ca doar 41 la suta dintre romani ar fi votat daca astazi s-ar fi desfasurat scrutinul pentru alegerile parlamentare.

Acelasi sondaj mai arata ca nu mai putin de 43 la suta dintre romani nu vor vota. Potrivit DCnews, sondajul a fost realizat prin telefon, pe un esantion de 1006 persoane, in perioada 23 noiembrie – 30 noiembrie, si are o marja de eroare de +/- 3,2 la suta.

CITESTE SI: Campania electorala pentru Parlamentare a inceput oficial. Tot ce trebuie sa stiti

In ceea ce priveste optiunea politica, si acest sondaj arata ca Partidul Social Democrat (PSD) domina celelalte formatiuni. Astfel, PSD ar obtine, daca astazi ar avea loc alegerile, 40% dintre voturi, urmat de Partidul National Liberal (PNL) cu 25% dintre voturi si Uniunea Salvati Romania (USR) cu 10 procente. Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) ar obtine 6% dintre voturile romanilor, iar Partidul Miscarea Populara (PMP) si Partidul Romania Unita (PRU) ar avea, fiecare, cate 5% din voturi.

1 Comment

  1. Gabriel

    decembrie 4, 2016 at 9:38 am

    Oare cand or sa înceapă să gândească românii. După 26 de ani de hotii tot pe ăștia îi aleg!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 3 =