Va rezolva o statie de pompare problema inundatiilor din sectorul 4?

statie de pompare

Ploile din ultima perioada au transformat din nou multe strazi din Bucuresti in adevarate balti numai bune de dat la peste. S-a intamplat, dupa cum va anuntam si noi pe Facebook, si la noi in sector, la fiecare ploaie mai importanta, in special pe Metalurgiei, Turnu Magurele si alte artere importante. Vestea buna, sau promisiunea mai bine spus, este ca problema transformarii acestor strazi si bulevarde in mici Venetii daca ploua, ar putea fi rezolvata, speram noi in curand, cu o statie de de pompare de mare capacitate.

Autoritatile locale anunta ca in colaborare cu Apa Nova vor realiza o statie de pompare de mare capacitate care ar trebui sa elimine problema inundarii unor artere precum Turnu Magurele, Metalurgiei, Drumul Jilavei ori Postalionului.

Anuntul este facut de primar pe pagina de Facebook si tragem speranta ca nu este doar o promisiune. De altfel, edilul sustine ca lunea viitoare reprezentantii primariei se vor intalni cu cei ai Apa Nova pentru a stabili care va fi locatia pentru aceasta investitie. Ar fi foarte interesant de aflat cat va costa proiectul, in cat timp va fi implementat si, evident, cat de eficienta va fi solutia asta, in conditiile in care reteaua de preluare a apei pluviale in Bucuresti este incapabila sa preia cantitati mari de precipitatii.

Oricum, vom reveni cu amanunte in momentul cand vom avea mai multe informatii pe acest subiect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × five =