Tânăr reținut în sectorul 4 pentru furt și incendierea unor autoturisme

Sectorul 4

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au reţinut, joi, 10 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 27 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Potrivit unui comunicat de presa al Poliției Capitalei, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orelor 01.30, poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că la un autoturism, parcat la adresă din Sectorul 4, a izbucnit un incendiu ce s-a extins şi la o altă maşină. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele reclamate se confirmă. Ulterior, s-a reclamat că, la o altă adresă din acelaşi sector, o persoană ar fi incendiat mai multe autoturisme şi ar fi sustras bunuri din interior. În urma activităţilor investigativ-operative, a fost prins, în proximitate, un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la audieri, iar în urma administrării probatoriului, s-a stabilit că acesta ar fi incendiat cinci autoturisme, parcate pe două străzi din Sectorul 4, din care ar fi sustras mai multe bunuri. Cel în cauză a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat ( cinci acte materiale) şi distrugere (4 acte materiale).

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =