Termoenergetica Bucuresti incepe probele la cald pentru furnizarea caldurii in sezonul 2021-2022

probele la cald

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta ca, in cursul noptii de 07 spre 08 octombrie 2021, demareaza probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitala. Decizia vine avand in vedere prognoza meteo cu temperaturi in scadere pentru urmatoarele zile.

Potrivit Termoenergetica, actiunea se deruleaza progresiv, “avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare, starea de degradare cauzata de lipsa investitiilor din ultimii 30 de ani”. Compania mai precizeaza ca “probele la cald prin care se realizeaza echilibrul hidraulic al intregului sistem de termoficare se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire”.

“Totodata, va reamintim ca asociatiile de proprietari au obligatia de a se asigura ca instalatiile interioare proprii (de alimentare cu energie termica) sunt in stare de functionare si ca sunt finalizate lucrarile din interiorul imobilelor, inclusiv operatiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente . Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita in scris acest lucru, prin reprezentantii legali, la registratura institutiei din strada Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti si echipele de interventie functioneaza in regim permanent pentru solutionarea problemelor care apar in teren. Pentru informatii suplimentare, bucurestenii au la dispozitie numerele de telefon 031.9442 si 0800.820.002.”, anunta Termoenergetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =