Cartierul Timpuri Noi, printre cele mai cautate pentru inchirierea de garsoniere in aceasta perioada

Timpuri Noi

Cei de la Business Cover au realizat o analiza si un top pe marginea celor mai cautate cartiere din Capitala pentru inchirierea de garsoniere in acest sezon. Si pentru ca vorbim de sezon, este stiut faptul ca septembrie este luna in care piata chiriilor explodeaza pentru ca studentii isi cauta cazare. Potrivit celor 50 de agentii participante la Salonul Imobiliar Bucuresti, Dristor, Politehnica, zona ultracentrala, Timpuri Noi si Eroilor sunt cele mai cautate zone din Capitala, in aceasta perioada, scrie Business Cover.

La ce nivel se afla chiriile in zona Timpuri Noi in aceasta perioada?

Cartierul Timpuri Noi din sectorul 4 este cautat in special de studentii care dispun de bugete lunare peste medie. Explicatia? In zona se afla mai multe universitati private, printre care Universitatea Dimtrie Cantemir, Nicolae Titulescu si Titu Maiorescu.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI: Brancoveanu si Berceni: exemple de extreme pentru evolutia preturilor apartamentelor

Dar, mai scriu jurnalistii de la Business Cover, mai exista cateva motive pentru care cartierul Timpuri Noi se afla la mare cautare in aceasta perioada. “Proximitatea fata de Parcul Tineretului si Centrul Vechi, precum si recentele investitii in proiecte comerciale confera zonei o aura de exclusivism, acesta fiind si motivul pentru care preturile sunt mai piperate.”

Cei care vor sa inchiriere o garsoniera in Timpuri Noi  trebuie sa stie ca pretul chiriei variaza intre 280 si 300 de euro pe luna.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE BUSINESS COVER

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 3 =