Doi copii, alergati in parcul Tineretului de catre un barbat inarmat cu cutite!

cutite

Ieri dupa amiaza, unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat in misiune de patrulare in parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de catre doi minori. Speriati, acestia le-au povestit agentilor locali cum un barbat i-a urmarit pe aleile parcului avand doua cutite asupra lui, potrivit paginii de Facebook a Politiei Locale a Municipiului Bucuresti.

“Ambii copii au spus ca au incercat sa fuga de agresor, insa acesta a alergat dupa ei cu armele albe la vedere. Minorii – cu varste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agentii locali au procedat la prinderea si imobilizarea acestuia.

In urma controlului corporal efectuat asupra suspectului – care prezenta si halena alcoolica – au fost gasite doua cutite cu lama de aproximativ 10 cm. In urma verificarilor s-a constatat faptul ca persoana in cauza se numeste S. P,, in varsta de 64 ani, domiciliat in municipiul Bucuresti, iar, dupa identificare, cel in cauza a fost predat pe baza de proces verbal lucratorilor Politiei Capitalei, pentru continuarea cercetarilor”, potrivit sursei citate.

Via Digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + seventeen =