Vom avea tramvaie romanesti in Capitala. Primaria a facut anuntul oficial

tramvaie

Primaria Capitalei a informat marti, oficial, compania Astra Vagoane Calatori ca a castigat licitatia pentru tramvaie din Bucuresti si ca in scurt timp va avea loc semnarea contractului, scrie Club Feroviar.

“Primele tramvaie ar fi fost deja pe fluxul de productie, daca primarul general Gabriela Firea nu ar fi contestat la Curtea de Apel decizia CNSC, care dadea drept castigatoare compania aradeana in defavoarea turcilor de la Durmazlar.

Dupa indelungi tergiversari, bucurestenii vor putea circula cu tramvaie noi produse in Romania. Primaria Municipiului Bucuresti a trimis marti catre Asocierea Astra Vagoane Calatori (Romania) – CRRC Qingdao Sifang (China) o ”Comunicare privind rezultatul procedurii de atribuire . Prin aceasta adresa, asocierea mentionata este instiintata ca a fost desemnata castigatoarea procedurii de achizitie si ca i se va comunica data si ora la care va avea loc semnarea contractului.”, scrie sursa citata.

SURSA FOTO: ASTRA

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE CLUB FEROVIAR

TE-AR PUTEA INTERESA SI: Anularea licitatiei pentru autobuzele RATB se confirma! Primaria Capitalei face precizari si organizeaza alta procedura

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 + 1 =