Traseul liniei 418 se prelungeste pana la Piata Sudului

Piata Sudului

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) anunta ca, incepand de sambata trecuta (15 octombrie 2017), linia preoraseneasca 418, care asigura transportul calatorilor pe relatia București – comuna Berceni, circula pe un traseu prelungit pana la Piata Sudului.

Potrivit unui comunicat de presa al RATB, Linia va functiona pe traseul de baza intre comuna Berceni si terminalul “Romprim””, apoi va urma traseul: Sos. Berceni, Int. Netea, Sos. Oltenitei, pana la Piata Sudului, cu intoarcere pe Sos. Oltenitei, Sos. Berceni, revenind la traseul de baza pana in localitatea Berceni.

CITESTE SI: Traseul liniilor 402 si 414 va fi prelungit pana la Piata Sudului. RATB anunta si suplimentarea numarului de masini

Linia 418 este cea de a treia linie preoraseneasca al carei traseu a fost prelungit pana la punctul inter-modal de transport Piata Sudului, alaturi de liniile 402 si 414.

Aceste trei linii asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile limitrofe din partea de sud a Capitalei, in baza unor contracte incheiate intre Regia Autonoma de Transport Bucuresti si primariile localitatilor Popesti Leordeni si Berceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 15 =