Tribunalul Bucuresti a amanat din nou judecarea dosarului Colectiv

Piata Bucur

Tribunalul București a decis ieri, din nou, sa amane judecarea dosarului Colectiv, in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului in care a avut loc tragedia din 30 octombrie 2015.

Nu este, dupa cum spuneam, prima amanare a judecarii acestui dosar si, mai mult, cumva ridicol, motivul deciziei a fost acelasi de fiecare data. Este vorba despre invocarea de catre instanta a lipsei de procedura in citarea unei parti civile. Potrivit Stirile Pro TV, “judecatorul ar fi trebuit sa ia in discutie si cererea procurorilor anticoruptie care vor ca statul prin Ministerul Finantelor sa fie parte din proces ca garant al platii daunelor morale si materiale uriase cerute de partile vatamate, de 280 de milioane de euro“. Judecarea dosarului Colectiv a fost amanata pentru 15 ianuarie 2018.

CITESTE SI: Altarul dedicat victimelor din Colectiv a fost vandalizat

Pe buna dreptate, parintii si rudele celor care si-au pierdut copiii in incendiul din clubul Colectiv au inceput sa fie din ce in ce mai siguri ca nu se doreste decat un singur lucru: amanarea judecarii acestui dosar pana in momentul in care lumea va uita de drama care a avut loc acum doi ani. Iar dupa atatea amanari, toate motivate de acea lipsa de procedura, nu ai cum sa nu te intrebi daca nu cumva chiar se incearca tergiversarea la nesfarsit a acestui caz.

Sursa: Agerpres / ProTV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen + 5 =