Un candidat pe zi: Astazi despre Constantin-Titian Filip (alegeri locale Sector 4)

Constantin-Titian Filip

Constantin Titian Filip (55 ani) este candidat la Primaria Sectorului 4 din partea PSRO. Este de profesie medic neuro-chirurg, politician si avocat, dar se ocupa si de mediere. Este licentiat al facultatilor de Medicina, Drept si Finante-Banci. Realizeaza emisiunea “Avocatul diavolului” la Estrada TV, unde este si director. Este, de asemenea, CEO la Clinica Dr. Filip. In afara de aceasta clinica privata, mai detine o agentie de turism si o televiziune online “TV Filip online”.

Constantin Titian Filip este nascut in Iasi. Este casatorit si are 4 copii: doua fete, medici la randul lor si doi baieti de 13 si respectiv 14 ani. Se promoveaza atat pe pagina de Facebook cat si in emisiunea pe care o realizeaza. Sloganurile sale sunt: “Noi votam Partidul Social Romanesc”, “Votam pozitia 7 pe buletinul de vot”, “Votam Dr. Filip Constantin Titian Primar al Sectorului 4”.

De pe pagina de facebook a acestui candidat aflam ca este interesat de:

 • “Buna starea romanilor”;
 • “Sistem medical performant si gratuit”;
 • “Dreptate sociala”.

Constantin Titian Filip: “Nu putem sa lasam tara in mana unor infractori si sa fim indiferenti.Am patru copiii ,fetele sunt dr. iar baietii au 13 si 14 ani,iar astazi ei sunt datori pentru 30 de ani .Sa ii las in plata sorti .Nu. La alegerile din 05 06 2016 vom distruge axa raului si a morti si vom scapa de PSD si PNL. Va rog sa me sustineti.” (sursa: Facebook)

 Principalele puncte cu care candidatul PSRO vrea sa castige scaunul de Primar al Sectorului 4 sunt:

 • Infiintarea Centrului Spital Medico – Social pentru pacientii paralizati, cu cancer, cu boli incurabile, oferirea de mese gratuite zilnic cu tichete pentru pensionari;
 • Proiect Camin – Scoala – Internat pentru copii uitati de parinti care sunt plecati la munca in strainatate;
 • Proiect contracte pentru toti. Societatile cu sediul in sectorul 4 si angajatii din sectorul 4 vor executa lucrarile Primariei Sectorului 4;
 • Case sociale – Case pentru tineri. 3000 de apartamente si garsoniere.

Constantin Titian Filip s-a remarcat in mod deosebit prin faptul ca face reclama campaniei sale electorale in emisiunile TV. Chiar si pe afisul electoral prezent pe aceeasi pagina de facebook prezinta postul de televiziune Estrada TV si emisiunile “Avocatul diavolului” si “Romanica mea” (impreuna cu orele la care sunt difuzate aceste emisiuni).

2 Comments

 1. Costica

  March 21, 2023 at 9:38 am

  Un excroc, cu vrăjeala multă, numai pentru buzunarul și interesele lui.

 2. Andreea

  September 30, 2023 at 10:22 am

  Un impostor sărac,ajuns bogat păcălind lumea! Asa le-a făcut pe toate in viata!🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 16 =