Un grup de consilieri locali de la Sectorul 4 incearca recuperarea numelui liceului Mircea Vulcanescu – scrisoare catre fiicele savantului

Mircea Vulcanescu

Un grup de consilieri locali de la Sectorul 4 promit public fiicelor lui Mircea Vulcanescu ca vor incerca sa recupereze numelui liceului care, in urma unei hotarari adoptata recent in CLS4, a fost schimbat. Astfel, liceul Mircea Vulcanescu se numeste acum Traian Popovici.

Grupul de consilieri, format din Ioan Gaf-Deac (PPU), Vasile Negrila (PPU), Sorin-Ion Ceacar (USR), Andrusceac Antonio (USR) si Elena Iancu (USR), au trimis fiiicelor lui Mircea Vulcanescu, Maria Margarita Vulcanescu si Alexandra Elisabeta de Hillerin – Vulcanescu, au redactat o scrisoare emotionanta, in care isi manifesta regretul pentru decizia luata in consiliul local al sectorului 4, promitand in acelasi timp ca vor face toate demersurile necesare pentru recuperarea numelui cunoscutei institutii de invatamant din sectorul nostru.

CITESTE SI: Scandal si petitii in urma schimbarii numelui liceului Mircea Vulcanescu!

Va prezentam in continuare scrisoarea care ne-a fost trimisa si noua de catre Consilierul Local Sector 4, Ioan Gaf-Deac:

20045843_243994246104740_977562469_n

Va reamintim ca la inceputul acestei luni s-a initiat si o petitie online, prin intermediul Fundatiei ION GAVRILA OGORANU, in acelasi scop, pe care o puteti accesa AICI si pe care au semnat-o deja Dan Puric, Marius Oprea, istoric Razvan Codrescu, scriitor Eugen Mihaescu, academician, grafician (SUA), Victor Roncea, jurnalist, Silvia Codreanu, actrita, Petru Ionescu, regizor, Lucia Hossu Longin, realizator TV, Manuela Harabor, actrita, acad. Sorin Dumitrescu, Zoe Radulescu, fost detinut politic, si mulți altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − seventeen =