Un tramvai a luat foc in aceasta dimineata. Calatorii au intrat in panica si trei persoane au fost ranite

lucrari

Un tramvai de pe linia 25 a luat foc in aceasta dimineata, pe Bulevardul Timisoara, in zona Afi Cotroceni, in jurul orei 8:00, iar din cauza panicii care s-a iscat printre calatori, trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, suferind entorse.

Incendiul a fost cauzat, potrivit reprezentantilor RATB, de supraincalzirea unor cabluri, dar pompierii care au intervenit rapid au lichidat focul in scurt timp. In urma incidentului, traficul in zona amintita a fost blocat timp de aproximativ jumatate de ora (de la ora 8:00 si pana in jur de 8:30).

“Circulatia a fost blocata de la ora 8:00 pe Bulevardul Timisoara, pana in statia Vasile Milea inspre sensul spre Razoare, din cauza unui inceput de incendiu la unul din tramvaiele liniei 25, ca urmare a supraincalzirii unor cabluri. Tramvaiul a fost retras la depou, iar circulatia s-a reluat in jurul orei 8: 28. S-a constituit o comisie care s-a deplasat la vagonul respectiv pentru investigatii. In tramvai erau calatori care au intrat in panica, iar din informatiile pe care le detinem, trei persoane au avut nevoie de interventia medicilor”, au declarat pentru AGERPRES reprezentanții RATB.

Pentru acordarea primului ajutor la fata locului si transportul la spital au actionat trei ambulante SMURD si o ambulanta SABIF.

Sursa: Agerpres

2 Comments

 1. VOICU PAUL

  august 23, 2017 at 12:23 pm

  NORMAL,PENTRU CA PE TOVARASUL DIRECTOR DE DEPOU(DEPOUL MILITARI),IL INTERESEAZA UDATUL FLORILOR LA ORA 3 NOAPTEA SI VOPSIREA BORDURILOR CU VAR CI NU TRAMVAIELE RAMOLITE CARE IES IN TRASEU.DE ANI DE ZILE RAPORTEAZA CONDUCERII CA LA DEP.MILITARI NU E NEVOIE DE NIMIC (PIESE,MATERIALE,PERSONAL MUNCITOR NU TESA),CA TOTUL E O.K. PENTRU A LUA PRIMA GRASA DE SFIRSIT DE AN IN PLIC….

  • Bacanu florim

   august 23, 2017 at 5:25 pm

   Si sa vanda cat mai mult vrajeala si Domnu primar gropile din asfalt dintre alei nu le vede.ca iti ingropi masina in el

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five + 4 =