Unde gasiti punctele de prim ajutor in caz de canicula in sectorul 4

temperaturile

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca va deschide sase puncte de prim ajutor pentru persoanele afectate de canicula care se va manifesta, zilele urmatoare, in Bucuresti.

Toate cele sase puncte de prim ajutor sunt dotate cu aparate de aer conditionat, apa, trusa medicala si vor functiona zilnic intre orele 10.00 si 18.00, dupa cum informeaza purtatorul de cuvant al Primariei Sector 4.

Punctele de prim ajutor sunt amplasate in urmatoarele zone:

  • Piata Sudului
  • Progresul
  • Aparatorii Patriei
  • Straduintei
  • Tineretului
  • Constantin Brancoveanu

In aceste locatii, persoanele afectate de expunerea la soare vor primi apa si asistenta medicala in caz de nevoie.

“Totodata, institutiile care au program cu publicul vor asigura masuri de protectie impotriva caniculei. La sediile Direcției Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 4, ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 precum si la cele ale administratiilor pietelor cetatenii vor primi apa si li se va acorda primul ajutor. De asemenea, in perioada urmatoare politistii locali vor imparti sticle cu apa in zonele aglomerate din sector”, se mai arata in comunicatul de presa al primariei sector 4.

CITESTE SI: Primaria Capitalei instaleaza corturi anticanicula in Bucuresti. In sectorul 4 vom avea doua, unul fiind in …Parcul Carol

Sursa: PS4.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + nineteen =