VIDEO – Din nou despre mizeria lasata de masinile de gunoi in sectorul 4

masinile de gunoi

Continuam articolele pe tema modului in care se face curat in sectorul 4, dupa ce am primit de la cititori noi materiale foto si video cu masinile de gunoi ale ADP-ului care murdaresc strazile cu reziduuri lichide care curg din rezervoarele pentru deseuri. De aceasta data, cititorul care ne-a trimis imaginile ne-a precizat ca primarul de sector, Daniel Baluta, i-a raspuns personal ca problema se va rezolva. Hai sa vedem daca se tine de cuvant.gunoi 1 s4

 

In esenta, lucrurile sunt similare celor pe care le-am prezentat saptamana trecuta, in cadrul aceleiasi rubrici “Primim de la cititori”: masinile de gunoi ale ADP Sector 4 sunt cam depasite din punct de vedere tehnic, asa ca recipientele speciale in care se transporta gunoiul nu mai sunt etanse. Asta duce la situatia in care din masini curg zoaie, pur si simplu, pe tot traseul pe care circula utilajele.

Cititorul nostru, F.C (acelasi care ne-a trimis si imaginile din articolul anterior si caruia ii multumim), afirma ca l-a sesizat in legatura cu aceasta problema chiar pe primarul Baluta, iar acesta i-a raspuns la mesaj promitandu-i ca masina (pe care o veti vedea in “actiune” in clipul de mai jos), va fi reparata sau inlocuita.

Noi spunem “asa sa ne-ajute Dumnezeu”, insa …din pacate situatia semnalata de cititorul nostru (imaginile sunt din zona Covasna) nu este singulara! Nu vorbim aici despre un caz izolat. Aproape peste tot pe unde trec masinile de gunoi, mai ales atunci cand sunt incarcate cu deseuri, apar dare de mizerie lichida si miroase ingrozitor. Iar daca si temperaturile de afara sunt ridicate, atunci lucrurile chiar ca devin insuportabile pentru oricine se afla prin preajma.

Vedeti in continuare filmarea cu masina care are “scapari”:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =