Primim de la cititori: Ce facem cu mizeria pe care o lasa in urma gunoierii in sectorul 4

sectorul 4

Dupa cum stiti daca ati urmarit site-ul nostru, serviciul de salubrizare din sectorul 4 functioneaza pe avarie de ceva timp. Asta pentru ca primaria a reziliat, de prin aprilie anul acesta, contractul cu REBU SA, iar pana la organizarea unei licitatii si desemnarea unui nou operator de salubrizare, de curetenie se ocupa ADP-ul de sector. Daca pe unele artere principale din sectorul 4 activitatea de salubrizare se desfasoara asa cum ar trebui, pe alte strazi serviciul este facut cam de mantuiala.

gunoi 1

Cititorul nostru, F.C., ne-a trimis mai multe imagini in care se poate vedea mizeria care curge direct pe strada din masinile gunoierilor, mizerie pe care nu se sinchisesc sa curete. Acelasi cititor ne-a pus la dispozitie si reclamatia pe care a trimis-o primarului de sector si functionarilor din primarie:

Am trimis mai sus cateva poze facute in zile diferite, majoritatea de pe Aleea Covasna, pentru a vedea si dumneavoastra felul in care se ridica gunoiul in Sectorul 4. Din pacate poza nu poate cuprinde si mirosul infernal pe care il puteti gasi intr-o plimbare dimineata (si nu numai, mirosul rezista uneori si pana seara) pe aceste strazi. Nu se pot deschide geamurile apartamentelor pentru aerisire. Ati promis un sistem de salubritate de standarde inalte motiv pentru care ne-ati impus sa mergem la DGTI pentru plata ridicarii gunoiului desi alte sectoare il platesc la intretinere sau este gratuit. Platim pentru a locui in mizerie si mediu pestilential. Va astept in vizita intr-o dimineata pe strazile pe care le vedeti in poze pentru a va convinge de situatia in care suntem obligati sa traim. Daca nu aveti inca o solutie pentru ridicarea gunoiului din sector, va rog sa-l faceti gratuit.

Care este rezolvarea?

Se pare ca problema a ajuns si la urechile edilului de sector, Daniel Baluta, care, intr-o postare recenta pe Facebook, ii sfatuieste pe locuitori sa reclame eventualele nemultumiri: Fiecare vehicul pe care îl folosim pentru salubritate dispune de un vas colector pentru astfel de deșeuri, care uneori se umple și dă pe dinafară. (…) colegii mei sunt pregătiți oricând să spele ghenele și să curețe și urmele de acest gen, așa cum puteți observa în clipul de mai jos. Vă reamintesc faptul că puteți sesiza eventuale probleme legate de salubrizare la dispeceratul ADP, apelând numărul de telefon 021/9554.

Pe scurt, se pare ca singura rezolvare pentru aceasta problema, cel putin deocamdata, este sesizarea directa a dispeceratului ADP.

gunoi 3

gunoi 2

2 Comments

 1. stefan

  august 28, 2017 at 2:51 pm

  Buna ziua,
  se pare ca primaria traieste in mediu steril intr-un glob de sticla, astfel referitor la salubrizare mai adaugam faptul ca in Oraselul Copiilor gunoiul se ridica sambata si duminica pe la orele 13-14 cand parcul este plin de copii, parinti, bunici…si da, din masini curge aceeasi “zeama”

  Ce imi pare ciudat este faptul ca unele masini de salubrizare sector 4 sunt inmatriculate in Ilfov…fara sa vreau ma gandesc la ..Voluntari.

  Multumesc

  • Octavian

   august 28, 2017 at 6:33 pm

   Bine punctat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ten − five =