De la Cititori: VIDEO: pericol pe Oltenitei! Soferii circula pe linia de tramvai, printre refugii!

Oltenitei

Astazi vom publica mesajul unei cititoare care poate fi interpretat ca un apel catre absolut toti cei care circula, ca pietoni sau soferi, pe Soseaua Oltenitei, dar si catre institutiile abilitate sa sanctioneze comportamentul unor soferi, in speta politia locala ori Rutiera.

Pe scurt, dupa cum ne scrie cititoarea noastra, in fiecare dimineata, fara exceptie, se circula cu masinile printre refugiile statiei de tramvai Lunca Barzesti. Si nu este totul, pentru ca pietonii care asteapta mijlocul de transport in statie mai sunt si injurati de unii soferi. Situatia este foarte periculoasa pentru ca este lesne de inteles ca oricand pot avea loc accidente grave. Va prezentam in continuare mesajul primit de la cititoare noastra M.B. alaturi de un clip in care se vede clar cum se incalca legea si cum sunt puse in pericol vietile oamenilor pe Soseaua Oltenitei.

Si inca ceva! Speram ca de data asta Politia Locala Sector 4 sau Politia Rutiera sa intervina in zona pentru ca situatia este cu adevarat periculoasa.

Iata mesajul scris de catre M.B:

“Motivul pentru care va scriu este acela al traficului infernal ce se instituie in fiecare dimineata pe Soseaua Oltenitei, in particular in statia de tramvai Lunca Barzesti (da, am scris bine in statia, pentru ca mai nou, masinile circula printre refugii ca si cum acela este traseul lor de drept, injurand pietonii de pe trecere in unele cazuri).
Ca sa fiu mai exacta: in fiecare dimineata, incepand cu ora 8:00, incepe aceeasi poveste. De ce va scriu dumneavoastra? Pentru ca entitatea care ar trebui sa previna un eventual incident, politia, este de negasit; pentru ca poate asa, cei care vor citi articolul vor intelege ca este o ilegalitate, ca pot provoca accidente, ca determina intarzieri ale transportului in comun de care depind foarte multi oameni; pentru ca asa cei care traverseaza o sa isi ridice privirea din telefon, o sa isi scoata macar o casca din urechi si o sa fie mai atenti.”

Mai jos aveti si o filmare realizata de cititoarea noastra vinerea trecuta, dimineata:

CITESTE SI: De La Cititori: Foto – accidente pe Soseaua Berceni din cauza semnalizarii necorespunzatoare a trecerilor de pietoni

2 Comments

 1. George

  ianuarie 23, 2019 at 10:25 am

  Eu am plecat din zona aia pentru ca este ceva parca desprins din filmele de groaza. Fiecare face ce vrea. Daca vorbim de trafic, prioritatile sunt pentru fraieri, la fiecare intersectie risti sa fii ras pe rosu de cate unul care zboara cu suta pe culoarea rosie, se parcheaza in paralel pana pe banda 2 pe un bulevard cu 3 benzi, se inventeaza benzi care nu exista, violenta, batai, locuri de parcare ocupate abuziv. Si dincolo de trafic, oameni dubiosi, periculosi, agresivi, violenti peste tot. In statia de autobuz urla unii, la banca unul mai s-o ia la bataie si o injura pe o angajata ca el are valuta si de ce il pune pe el sa astepte la coada, vecini care isi bat copiii, care beau, se drogheaza, scandaluri, sticle si farfurii aruncate pe geam…

  E ceva ciudat rau cu zona aia, a devenit un spital de nebuni colectiv… Imi pierdeam mintile, nu mai puteam sa rezist, am tras si am muncit de nu mai stiu de mine cu carat bagaje, renovari si reparatii, dar acum ma trezesc dimineata in liniste, nu ma ameninta nimeni, nu ma ia nimeni la bataie, traficul e conform cu regulile de circulatie, toti oamenii sunt normali.

  Sectorul 4 este efectiv un spital colectiv de nebuni in aer liber. Nu mai spun ca mi-au secat firma de mii de lei cu taxa fictiva de salubrizare, alta chestie care se intampla numai in 4!

 2. Ana

  ianuarie 25, 2019 at 12:11 pm

  In fata mall-ului Sun Plaza s-a construit un pasaj pietonal care nu este niciodata folosit de pietoni. Acestia prefera sa traverzese strada printre masinile aflate in circulatie. In zona aceasta nu exista trecere de pietoni ci doar acest pasaj pietonal. Probabil ca politia ar trebui sa se sesizese si de acest lucru pentru ca, din punctul meu de vedere, nu va mai dura mult pana va avea loc un accident grav in aceasta zona.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × four =