VIDEO Primim de la Cititori: Gunoi si miros insuportabil pe Cretestilor la interestia cu strada Muntele Lung

gunoi

De multe ori am am scris despre serviciile indoielnice pe care le presteaza autoritatile locale in anunmite zone din sectorul 4. Astazi vom vorbi despre un “depozit” de gunoi care de aproape 5 ani de zile ii innebuneste pe locuitorii din zona Cretestilor (intersectia cu Strada Muntele Lung) si pe trecatorii prin aceasta zona. O cititoare a Sectorul4LIVE ne-a trimis cateva randuri pe aceasta tema si chiar si o filmare cu maldarele de gunoi care, culmea, se afla pe o proprietate privata.

Cu alte cuvinte, aici nu mai este vina primariei sau a primarului, pe care de obicei toata lumea da vina cand vine vorba de gunoi sau de salubrizarea din sector. NU, aici este vorba despre nepasarea cuiva fata de proprietatea sa (habar n-avem daca este proprietate privata sa a vreunei firme, institutii etc.) si, desigur, despre nesimtirea celor care arunca deseurile in aceasta curte. Cititoarea noastra, care prefera sa-si pastreze anonimatul, ne scrie: “Acest morman de gunoaie zace de ani de zile acolo. Se mai indura cateodata cineva si ii mai da foc, dar asta nu e o solutie.

Vedeti in continuare filmarea despre care va vorbeam mai sus. Speram ca problema din Drumul Cretestilor sa se rezolve, mai ales ca vara si-a intrat in drepturi si caldura va face mirosul din zona si mai insuportabil decat pana acum, ca sa nu mai aminim de posibilul focar de infectie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 4 =