Vom avea tramvaie noi in Bucuresti din 2022. Speram ca pana atunci vor fi inlocuite si sinele ca altfel…

tramvaie

Vestea buna vine din partea autoritatilor, recte a viceprimarului Capitalei, Stelian Bujduveanu: Vom avea, din 2022, tramvaie noi, misto, confortabile. Dar daca cumva nu esti viceprimar si ai calatorit cu tramvaiul, nu se poate sa nu stii ca nu doar de tramvaie noi avem nevoie, ci si de inlocuirea aproape a tuturor cailor de rulare.

Adica a sinelor nenorocite care te fac sa simti ca-ti pierzi rinichii, cam pe orice traseu din Bucuresti (exceptiile fac ce fac de obicei, confirma regula). Deci, vom avea, din 2022 tramvaie noi. Nu sunt doar noi, “ci si confortabile, rapide, eficiente”. Sunt “belea”, am spune noi, si nu glumim.

Pacat, insa ca se vor dezmembra rapid pe sinele astea vechi. Asa ca, la vreo 6 luni de zile dupa momentul istoric “2022”, in care Bucurestiul primeste si el niste tramvaie noi, vom putea spune ca… acum 6 luni de zile, tramvaiele astea erau noi.

Dincolo de asta, ne amuza textul pus pe Facebook de viceprimar. Aici suntem asigurati ca tramvaiele noi vor circula ”la fel de rapid ca metroul”. Uau! Doamne fereste, am vrea sa ajungem la destinatie, chiar si asa, fara rinichi! Sau cine stie, poate sunt tramvaie pe perna de aer…


Iata postarea viceprimarului:


PS: Fara nicio gluma acum, tramvaiele de la Astra Arad chiar arata foarte bine:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =