Atentie unde parcati sau stationati pe Oltenitei! Politia Locala a inceput sa dea amenzi

Oltenitei

Daca va intrebati de ce e zapaceala pe Oltenitei, aflati ca primaria s-a apucat sa monteze garduri de delimitare a liniei de tramvai. Lucrarile au inceput inca de azi-noapte, dupa cum anunta Politia Locala pe pagina de Facebook a institutiei.

In acelasi timp, cei de la Politia Locala a inceput, tot de ieri, sa lase in parbrizele masinilor parcate pe Oltenitei (prima banda a soselei), niste fluturasi in care soferii sunt informati in legatura cu lucrarile. Din ce am putut observa, fluturasii au “rol informativ”, asa ca, teoretic, nu ar trebui sa riscati amenda daca aveti masina parcata pe prima banda a Soselei Oltenitei. Practic insa, ar trebui sa aveti grija, pentur ca dupa ce v-au lasat in geam fluturasul informativ, cei de la Serviciul Circulatie al Politiei Locala va pot sanctiona.

Dacă parcați pe Șoseaua Olteniței și găsiți în parbriz un afiș precum cel de mai jos, vă rugăm să nu-l ignorați. Începând cu această seară, vor începe lucrări de montare a gardurilor ce vor separa partea carosabilă de calea de rulare a tramvaielor și este neapărat necesar să nu mai parcați pe prima bandă a sensurilor de mers. Colegii noștri de la Serviciul Circulație nu vor ezita să acorde amenzi celor care nu vor respecta aceste indicații, mai ales în zonele în care semnalizările rutiere interzic staționarea! Vă mulțumim pentru înțelegere!“, scriu pe Facebook cei de la Politia Locala.

Pe artera Oltenitei circula tramvaiele liniile 1, 11, 19 si 34.

CITESTE SI: PMB vrea sa monteze garduri de delimitare pe liniile de tramvai 1 si 10

1 Comment

  1. nimeni

    December 13, 2018 at 5:26 pm

    In primul rand, Politia Locala *nu mai poate da amenzi rutiere* de la 1 ianuarie 2017 sau ceva de genul asta! Pentru amenzi doar Politia Rutiera poate interveni (daca vor…).

    In al doilea rand, atat Politia Locala cat mai ales Politia Rutiera prefera sa “inchida ochii” si sa ignore neregulile legate de parcare. Daca le faci sesizari, le trateaza (foarte) superficial si eventual te tin minte pe tine ca de ce ii deranjezi de la somn… Cred ca si politistii sunt tot romani, cu aceeasi mentalitate romano-indiana (Ferentari).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × four =