Anunt important de la DMU Sector 4: Noi locuri de parcare in urma reorganizarii circulatiei si modernizarii unor strazi din Sectorul 4

DMU Sector 4

Directia Mobilitate Urbana Sector 4 (DMU Sector 4) anunta ca incepand cu 27 decembrie 2021, circulatia pe strada Episcop Chesarie a fost organizata in sens unic, dinspre strada Mitropolit Nifon catre strada Gramont. Totodata, pe strada Mitropolit Filaret, in urma avizului Comisiei Tehnice de Circulatie si al Brigazii Rutiere, circulatia a fost organizata in sens unic, dinspre strada Gramont catre strada Filaret.

In urma acestor reglementari, cat si a modernizarii strazii Gramont, au fost amenajate locuri de parcare publica, cu plata, pe ambele laturi ale arterelor de circulatie. Acestea sunt tarifate cu 1 leu/doua ore, in intervalul orar 8.00-18.00, fiind incadrate in Zona Verde, potrivit DMU Sector 4.

De asemenea, este disponibila optiunea abonarii, tariful abonamentul lunar fiind de 60 lei/luna (TVA inclus), nefractionabil.  Abonamentele sunt valabile doar in cursul lunii in care au fost achizitionate.

DMU Sector 4 precizeaza ca pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere solicita conducatorilor de vehicule sa respecte intocmai semnificatia indicatoarelor rutiere instalate ca urmare a noilor reglementari.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 17 =