Au fost puse in functiune instalatiile de semaforizare in alte 3 intersectii din Sectorul 4

semaforizare

Directia de Mobilitate Urbana Sector 4 (DMU) anunta, pe pagina de internet a institutiei, ca instalatiile de semaforizare din alte 3 intersectii importante din sectorul 4 au fost puse in functiune recent.

Este vorba despre instalațiile de semaforizare din intersectiile:

  • Turnu Magurele cu str. Aurel Persu,
  • Luica cu str. Resița,
  • Constantin Brancoveanu cu str. Huedin

“In conditiile in care valorile de trafic au crescut semnificativ pe arterele modernizate de Primaria Sectorului 4, semaforizarea celor trei intersectii a devenit imperios necesara, pentru asigurarea conditiilor de siguranta rutiera ale participantilor la trafic”, potrivit comunicatului de presa al DMU.

Potrivit sursei citate, “punerea in functiune a instalatiilor de semaforizare din cele trei intersectii va avea o contributie importanta in reducerea numarului de accidente rutiere.”

DMU mai precizeaza ca, pe fondul neacordarii prioritatii de trecere vehiculelor si pietonilor, in perioada 2018-2019, la intersectia bd. Constantin Brancoveanu – str. Huedin s-au produs sapte accidente soldate cu 13 victime ( 5 raniti grav si 8 raniti usor), la intersectia str. Turnu Magurele – str. Aurel Persu s-au produs 6 accidente soldate cu 6 victime ( 3 raniti grav si 3 raniti usor) iar la intersectia str. Resita – str. Luica s-au produs 5 accidente cu victime ( 1 ranit grav si 4 raniti usor).

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 6 =